Vad är det vi äter? Livsmedelssäkerhet för oss i EU.

fredag 21 november 2014 11:45-13:00, Scandic Foresta Herserudsvägen 22 18134 Lidingö

Vi träffar professor emeritus Martin Wierup, en av världens absoluta toppkompetenser inom food safety och djurhälsa.
Expert i bland annat, EFSA (European Food Safety Authority) som bevakar att Europas invånare får frisk och säker mat, från jord till bord. Just nu riksaktuell med debattartiklar om att Sveriges stränga djurskyddslagar slår undan vår inhemska köttproduktion, importen ökar.
Om detta får vi höra och har du frågor om vad vi egentligen äter, om hur smitta sprids, från djur till människa, mellan djur, mellan människor så har du högsta expertis här.

 OBS OBS OBS

Hotellet ber oss komma tidigare den här fredagen så att vi hinner betala och ta mat före klockan 11.50. Kl 12.00 kommer en jättestor grupp konferensgäster, 250 personer, till buffén.